obchod@sportovniceny.cz +421 944 115 230

2020 Pohár strieborno - modrý

Ponúkame nasledujúce veľkosti rovnakého pohára: 32 cm, 34 cm, 37 cm
  • Výrobca: Gladiator
  • Katalóg. číslo: 2020/2021
  • Doba dodania: skladom
Cena od: 26,32 s DPH
Zvoľte pohár:

Môžete si vybrať jednotlivý pohár podľa veľkosti alebo farby, prípadne celú sadu 3 pohárov (zaškrtnite možnosť "SADA"). U niektorých typov pohárov je možné zvoliť variantu s pokrievkou (zaškrtnite možnosť "S POKRIEVKOU").

Zvolený pohár:
Počet ks doplníte v posledním bodu. Dokončení.
Späť
Pridať ďalší štítok
Počet ks doplníte v posledním bodu. Dokončení.
Späť
Zvoľte emblém

Pre jednotlivé poháre, sošky, plakety apod. automaticky dodávame emblémy podľa prevládajúcej farby daného tovaru. Pri objednávke sady pohárov, plakiet apod. potom automaticky priraďujeme emblém zlatý, strieborný a bronzový. U emblému s potlačou na želanie dodávame tiež emblém s bielym podkladom.

Zvolený emblém:
Kliknutím na obrázek zobrazíte náhľad emblému
Počet ks doplníte v posledním bodu. Dokončení.
Späť
Zvoľte emblém

Pre jednotlivé poháre automaticky dodávame emblémy podľa prevládajúcej farby daného tovaru. Pri objednávke sady pohárov automaticky priraďujeme emblém zlatý, strieborný a bronzový. U emblému s potlačou na želanie dodávame tiež emblém s bielym podkladom.

Zvolený emblém:
Kliknutím na obrázek zobrazíte náhľad emblému
Počet ks doplníte v posledním bodu. Dokončení.
Späť

Ak potrebujete akúkoľvek zmenu, napr. u objednané sady strieborných pohárov chcete zlatý, strieborný a bronzový štítok alebo do bronzových medailí chcete iba zlaté emblémy apod., prosíme, napíšte nám do poznámky nižšie, presnú špecifikáciu vašej požiadavky. Ďakujeme.

Výsledná cena
ks
Počet ks doplníte v posledním bodu. Dokončení.
Späť

Vitajte v našom športovom e-shope! Sme nadšení, že vás môžeme privítať pri prezeraní našej exkluzívnej ponuky športových pohárov.

Teraz Vám predstavíme strieborno - modrý športový pohár Gladiátor so svetlým mramorovým podstavcom bez pokrievky alebo s pokrievkou, čo je skvelá voľba nižšej cenovej kategórie. Tento pohár je jedinečným symbolom víťazstva a odmenou za tvrdú prácu a úspechy v športovom svete. Jeho elegantný dizajn a kombinácia striebornej a modrej farby prináša do každého priestoru skvelý estetický prvok, ktorý očarí ako športovcov, tak divákov.

Pohár je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú jeho dlhú životnosť. Jeho výška a váha sú ideálne vyvážené, čo dodáva poháru pevnosť a stabilitu. Navyše je možné na jeho podstavec vytvoriť za príplatok individuálnu potlač na štítky 7012 (veľkosť 62x24 cm), ako je napríklad nápis mena tímu, loga či dátumu udeľovania.

Pohár dodávame v troch veľkostiach samostatne alebo v sade a navyše s možnosťou umiestnenia pokrievky alebo bez pokrievky. Všetky tieto možnosti nájdete v priebehu nákupu na našom e-shope.

Ponúkame nasledujúce veľkosti rovnakého pohára:
32 cm bez pokrievky ... (42 cm s pokrievkou)
34 cm bez pokrievky ... (44 cm s pokrievkou)
37 cm bez pokrievky ... (47 cm s pokrievkou)

Tento pohár je vhodný pre rôzne športové podujatia, vrátane futbalových turnajov, atletických súťaží, basketbalových zápasov a mnoho ďalších. Nielenže víťazovi prináša zaslúžené uznanie, ale slúži aj ako motivácia pre ďalšie úspechy.

V našom e-shope sa snažíme poskytnúť najlepší zákaznícky servis. Veríme, že naša široká ponuka športových pohárov vám umožní nájsť ten správny pohár, ktorý bude zodpovedať vašim požiadavkám.
Ak máte akékoľvek otázky ohľadom nášho produktu, neváhajte sa na nás obrátiť. Radi vám pomôžeme a poskytneme všetky informácie, ktoré potrebujete.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš športový eshop a dúfame, že vám naša ponuka prinesie radosť a pomôže vám oceniť a osláviť úspechy v oblasti športu.

Pre väčšie zobrazenie pohára kliknite na obrázok.